Nou! Made to measure - Livrare UE 12 euro - 7 zile prin DHL

Cum platesc?

CUM PLĂTESC?
Plăţile acceptate pe acest site sunt:
 -      plată online direct cu cardul - plăti securizate prin EuPlatesc.ro
 -      plată ramburs la primirea coletului
 -      plată prin transfer bancar, cu OP sau virament in contul nostru

 
ESTE SIGUR SĂ PLĂTESC ONLINE?
Da, este cea mai sigură modalitate de plată, produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de EuPlatesc.ro

Avantajele platilor online sunt:
• Siguranta maxima
• Rapiditatea si usurinta in procesul de comanda

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:
• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Zaza Boutique si Eu Platesc garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi in sectiunea "Termeni si conditii" - "Politica de confidentialitate" pentru mai multe informatii despre subiect.
• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc.ro, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.