Caută

Produsele sunt realizate în atelierul Zaza Boutique, după exact măsurile clientului, în maxim 7 zile lucrătoare.
În urma plasării comenzii online vei fi contactată de unul din consultanții noștri pentru a oferi măsurile tale și eventuale detalii pe care le dorești.
  1. Bust – Pune centimetrul în jurul corpului, peste piept și pe sub brațe. Banda trebuie să se așeze în zona cea mai curbată a pieptului, fără să strângi și recomandăm să porți un sutien.
  2. Talie – Încearcă să găseşti curbura naturală a taliei, zona cea mai subțire a corpului sau punctul în care porți talia fustelor de obicei.
  3. Șold – Pune centimetrul în jurul coapselor, peste fund în zona cea mai curbată.
  4. Spate – Distanța dintre umeri se măsoară în linie dreaptă și orizontală (fără a curba centimetrul pe ceafă sau în jos) între brațe, dar fără a cuprinde și porțiunea de început a mâinilor.
  5. Distanța umăr-talie luată pe mijlocul spatelui, măsura este luată corect pe coloana vertebrală de la gât de la cea mai proeminentă vertebră până la scobitura din talie.
  6. Distanța umăr-talie pe față – Distanța de la claviculă de la gât până la mijlocul sânului și de aici mai jos până la talie.
  7. Distanța talie-fustă din talie până unde dorești să fie fusta de lungă, măsura este luată corect lăsând centimetrul să cadă pe laterala șoldului.
  8. Circumferință braț luată la subțioară.
Mărime XS S M L XL
36 38 40 42 44 46
Bust 86 cm 90 cm 93 cm 96 cm 100 cm 104 cm
Talie 65 cm 70 cm 74 cm 78 cm 82 cm 86 cm
Șold 90 cm 94 cm 98 cm 102 cm 106 cm 110 cm
Sus