24h la Call Center
Comandă WAPP
Croim pe Măsurile Tale
Regim de Urgență 24h

Livrare

LIVRAREA PRODUSELOR

 Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in lume. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.

- livrarea se va face la adresa solicitata de client.
- livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care ZazaBoutique.ro are contract sau prin mijloace proprii.
- produsele se vor livra in ambalajul original plus ambalajul special ZazaBoutique.ro si nu vom fi raspunzatori pentru eventuale nereguli ale coletului survenite la transport. 

Tarife de livrare

Pentru livrare in spatiul comunitar, tarifele difera in functie de tara aleasa - tariful se va afisa in momentul completarii adresei (pasul 2) la plasarea unei comenzi.

In cazul in care solicitati Livrare Internationala plata produselor va trebui facuta in momentul comenzii, prin card bancar.

Produsele de pe ZAZA BOUTIQUE au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cosul meu veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda. 

Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Termenul de livrare

Produsele se livreaza in maxim 15 zile de la confirmarea comenzii de catre un consultant Zaza Boutique. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, el va fi comnicat pe email in urma comenzii. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.

Livrările se fac oriunde în ţară (România), prin: 
  
Curierat rapid:  
 -      Bucureşti - 24 lei 
 -      În ţară       - 24 lei 

Livrarea produselor se va face după ce veţi primi confirmarea pe mail a faptului că aveţi comanda înregistrată în sistem si veţi fi sunat sa confirmaţi. Comenzile trimise dupa ora 15.00 se vor înregistra în ziua urmatoare si vor fi livrate în funcţie de diponibilitate cât mai curând.
NOU! Livrari Internationale prin DHL

Preţurile sunt după cum urmează: 
- Zona 1 - 12 Euro 
- Zona 2 - 27 Euro
- Zona 3 - 32 Euro 

ZONA 1

AUSTRIA, BELGIA, CEHIA, CIPRU, CROATIA, DANEMARCA, GERMANIA, GRECIA, ESTONIA, FINLANDA, FRANTA, ITALIA, IRLANDA, LETONIA, LITUANIA, LUXEMBURG, MAREA BRITANIE, MONACO, OLANDA, POLONIA, SLOVACIA, SLOVENIA, MALTA, PORTUGALIA, SPANIA, SUEDIA

ZONA 2

ALBANIA, BOSNIA-HERTEGOVINA, ELVETIA, ISLANDA, ISRAEL, KOSOVO, LIECHTENSTEIN,MACEDONIA, MOLDOVA, MUNTENEGRU,NORVEGIA, SAN MARINO, SERBIA, TURCIA

ZONA 3

ARMENIA, BELARUS, CANADA, GEORGIA, MEXIC, SUA, RUSIA, UCRAINA 
Croim in regim de urgenta. Pentru ca produsul comandat sa beneficieze de regim de urgenta trebuie sa ne dati un mail pe comenzi@zazaboutique.ro si veti primi confirmarea pe mail, in cazul in care ne putem permite acest lucru. Pentru acest serviciu ne rezervam dreptul de a avea o taxa de 30 de ron, in cazul fustelor de tulle, executate intre 1-3 zile lucratoare, de la primirea masurilor, exceptie face fusta de tulle cu volane, care nu se incadreaza in aceasta categorie. In cazul rochiilor de pe site taxa va fi de 10% din pretul de vanzare afisat si termenul de livrare va fi de 2-4 zile lucratoare. 
 

Produsele pe comanda se livreaza in maxim 7 zile lucratoare de la confirmarea masurilor.
In dreptul fiecarui produs gasiti termenul de livrare.
Adresa de pe comandă să fie adresa unde vă poate găsi curierul între orele 9.00-17.00, dacă nu aţi specificat alte ore în comandă, unde va încerca 3 zile la rând, în general fără un telefon în prealabil. În cazul în care doriţi să schimbaţi adresa puteţi merge la sediul lor să luaţi coletul sau plătiţi o taxă suplimentară (direct la curier) pentru redirecţionarea comenzii.  
Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislaţiei române în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea confirmarii de primire a produsului (produselor) care este (sunt) conform cu comanda şi cu nevoile acestuia.

 

CUM PLĂTESC? 

Plăţile acceptate pe acest site sunt: 
 -      plată online direct cu cardul - plăti securizate prin EuPlatesc.ro
 -      plată ramburs la primirea coletului
 -      plată prin transfer bancar, cu OP sau virament in contul nostru

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro
se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!