Nou! Made to measure - Livrare UE 12 euro - 7 zile prin DHL

Livrare

LIVRAREA PRODUSELOR
Livrarea produselor se va face după ce veţi primi confirmarea pe mail a faptului că aveţi comanda înregistrată în sistem si veţi fi sunat sa confirmaţi. Comenzile trimise dupa ora 15.00 se vor înregistra în ziua urmatoare si vor fi livrate în funcţie de diponibilitate cât mai curând.
NOU! Livrari Internationale prin DHL

Preţurile sunt după cum urmează: 
- Zona 1 - 12 Euro 
- Zona 2 - 27 Euro
- Zona 3 - 32 Euro 

ZONA 1

AUSTRIA, BELGIA, CEHIA, CIPRU, CROATIA, DANEMARCA, GERMANIA, GRECIA, ESTONIA, FINLANDA, FRANTA, ITALIA, IRLANDA, LETONIA, LITUANIA, LUXEMBURG, MAREA BRITANIE, MONACO, OLANDA, POLONIA, SLOVACIA, SLOVENIA, MALTA, PORTUGALIA, SPANIA, SUEDIA

ZONA 2

ALBANIA, BOSNIA-HERTEGOVINA, ELVETIA, ISLANDA, ISRAEL, KOSOVO, LIECHTENSTEIN,MACEDONIA, MOLDOVA, MUNTENEGRU,NORVEGIA, SAN MARINO, SERBIA, TURCIA

ZONA 3

ARMENIA, BELARUS, CANADA, GEORGIA, MEXIC, SUA, RUSIA, UCRAINALivrările se fac oriunde în ţară (România), prin:
 
Curierat rapid: în termen 24h sau de maxim 48h în cazuri excepţionale.
Preţurile sunt după cum urmează:
 -      Bucureşti - 16 lei
 -      În ţară       - 20 lei
 
Croim in regim de urgenta. Pentru ca produsul comandat sa beneficieze de regim de urgenta trebuie sa ne dati un mail pe comenzi@zazaboutique.ro si veti primi confirmarea pe mail, in cazul in care ne putem permite acest lucru. Pentru acest serviciu ne rezervam dreptul de a avea o taxa de 30 de ron, in cazul fustelor de tulle, executate intre 1-3 zile lucratoare, de la primirea masurilor, exceptie face fusta de tulle cu volane, care nu se incadreaza in aceasta categorie. In cazul rochiilor de pe site taxa va fi de 10% din pretul de vanzare afisat si termenul de livrare va fi de 2-4 zile lucratoare. 
Produsele din "Lichidare stoc" se livreaza in 24h de la primirea comenzii.

Produsele pe comanda se livreaza in maxim 7 zile lucratoare de la confirmarea masurilor.
In dreptul fiecarui produs gasiti termenul de livrare.
Adresa de pe comandă să fie adresa unde vă poate găsi curierul între orele 9.00-17.00, dacă nu aţi specificat alte ore în comandă, unde va încerca 3 zile la rând, în general fără un telefon în prealabil. În cazul în care doriţi să schimbaţi adresa puteţi merge la sediul lor să luaţi coletul sau plătiţi o taxă suplimentară (direct la curier) pentru redirecţionarea comenzii.  
Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislaţiei române în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea confirmarii de primire a produsului (produselor) care este (sunt) conform cu comanda şi cu nevoile acestuia.