Caută

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in lume. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.

– livrarea se va face la adresa solicitata de client.
– livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care ZazaBoutique.ro are contract sau prin mijloace proprii.
– produsele se vor livra in ambalajul original plus ambalajul special ZazaBoutique.ro si nu vom fi raspunzatori pentru eventuale nereguli ale coletului survenite la transport. 

Tarife de livrare

Pentru livrare in spatiul comunitar, tarifele difera in functie de tara aleasa – tariful se va afisa in momentul completarii adresei (pasul 2) la plasarea unei comenzi.

In cazul in care solicitati Livrare Internationala plata produselor va trebui facuta in momentul comenzii, prin card bancar.

Produsele de pe ZAZA BOUTIQUE au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cosul meu veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda. 

Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Termenul de livrare

Produsele se livreaza 24h, sau in maxim 48h, insa tineti cont ca executia produsului poate dura de la 7 la 15 zile de la confirmarea comenzii de catre un consultant Zaza Boutique. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, el va fi comunicat pe email in urma comenzii. Termenul de livrare prin curier incepe de la data expedierii comenzii. Livrările se fac oriunde în ţară (România), prin: 

Curierat rapid:
 –      Bucureşti sau în țară – 19 lei  

Livrarea produselor se va face după ce veţi primi confirmarea pe mail a faptului că aveţi comanda înregistrată în sistem si veţi fi sunat sa confirmaţi. Comenzile trimise dupa ora 15.00 se vor înregistra în ziua urmatoare si vor fi livrate în funcţie de diponibilitate cât mai curând.

Sus