24h la Call Center
Comandă WAPP
Croim pe Măsurile Tale
Regim de Urgență 24h
Set 250 bucati - Masca bumbac tricotata, personalizabila

Set 250 bucati - Masca bumbac tricotata, personalizabila

18,00 RON

Masca faciala reutilizabila, tricotata, din doua straturi de bumbac cu 3 filtre incluse. In plus am atasat sarma modelatoare pentru a se mula si fixa peste nas, astfel incat nu va aluneca.

Folosirea mastilor de protectie din bumbac va protejeaza partial de a contacta virusi sau de a raspandi virusi prin tuse, stranut sau respiratie. Aceste masti nu iti asigura o protectie 100% insa contribuie semnificativ la impiedicarea raspandirii virusilor.

Masca se poate personaliza pe orice culoare cu logo sau mesaj pentru o comanda minima de 250 bucati. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

Recomandari speciale:

  • inainte de prima folosire spala masca la maxim 60 de grade. Optional poti pune in masina si dezinfectant de haine, care elimina la orice temperatura microbii, ciupercile, bacteriile, resturile de detergent si sare. Apoi se calca cu fierul cu aburi la temperatura inalta;
  • foloseste masca perioade limitate de timp (2-4 ore sau chiar mai putin daca aceasta se umezeste) dupa care schimb-o cu alta;
  • dupa folosire, repeta procesul de spalare si calcare descris mai sus;
  • igienizeaza-ti in continuare mainile cand porti masca si evita complet sa iti atingi fata sau masca.

Din motive de igiena, mastile din bumbac nu pot fi returnate.

Atentie!!!! Acest produs nu inlocuieste o masca medicala cu filtre speciale integrate! Aceasta nu este un dispozitiv medical! S.C. Zaza Boutique S.R.L nu işi asuma raspunderea pentru eventualele situatii de imbolnavire!

Produs ce poate fi realizat pe măsurile tale, disponibil pe comandă în 7 zile lucrătoare. În urma comenzii vei fi contactat pentru a stabili telefonic toate detaliile. Pentru urgențe vă rugăm să citiți secțiunea Croim în regim de urgență.

Livrare curier:

  • În România: 24 lei
  • Internațional: tariful DHL se aplică în funcție de țară

  • Produsele cumpărate se pot returna în maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor și vei primi banii înapoi.
  • Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client.
  • Vezi secțiunea "Cum fac retur?".