24h la Call Center
Comandă WAPP
Croim pe Măsurile Tale
Regim de Urgență 24h
Pandantiv din Argint 925 cu Ametist Luxury

Pandantiv din Argint 925 cu Ametist Luxury

799,00 RON

Pandantivul cu Ametist are un aer deosebit dat de bogatia sclipirilor - un joc al reflexiilor mov-enigmatic si lila-cald. Ametistul este prin definiţie piatra prosperităţii. Cu tăieturi şi finisaj de briliant, această piatră preţioasă conferă unui colier o distincţie inegalabilă, subliniată şi prin nuanţa naturală a cristalului, simbol regal, al înţelepciunii şi armoniei.

Montura din argint a acestui set este lucrată în linii simple şi discrete şi finisaj ireproşabil. Ametistul natural îşi îmbină strălucirea mov-violet cu cea a argintului pur, desăvârşind un set de bijuterii versatil, care va spori graţia şi eleganţa ţinutelor de zi, de seară sau ocazie.

Lanţul pandantivului este realizat exclusiv din Argint 925 si poate fi cumparat la 399Lei. 

Pietre semipretioase: Ametist
Montura in argint 925%

Bijuteriile vin intr-un ambalaj de lux, cutie de cadou eleganta, insotite de Certificat de Calitate si de Garantie. Colierul face parte din Colectia SHEBA Design, bijuteriile sunt confecționate manual, garantand cea mai bună calitate, în combinații moderne, inedite și de mare spectaculozitate.

Produs ce poate fi realizat pe măsurile tale, disponibil pe comandă în 7 zile lucrătoare. În urma comenzii vei fi contactat pentru a stabili telefonic toate detaliile. Pentru urgențe vă rugăm să citiți secțiunea Croim în regim de urgență.

Livrare curier:

  • În România: 24 lei
  • Internațional: tariful DHL se aplică în funcție de țară

  • Produsele cumpărate se pot returna în maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor și vei primi banii înapoi.
  • Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client.
  • Vezi secțiunea "Cum fac retur?".