Caută

Despre Zaza Boutique

Povestea noastră începe în 2012 din nevoia creării produselor made-to-measure pentru femeile care nu încetează să aibă grijă de ele, să își ofere un moment de răsfăț, care își conturează personalitatea și stilul și acordă atenția cuvenită garderobei lor. Produsele sunt în serii limitate, create, croite și lucrate în România, în București, în atelierul propriu, pentru fiecare garderobă. Suntem o echipă care te va consilia să faci cea mai bună alegere pentru tine și ocazia specială!

Piesele vestimentare făcute pe măsurile tale îți complimentează silueta, te fac să te simți mai bine, îți oferă momente de plăcere și încântare, îți schimbă starea când le pui pe tine, fie că e vorba de o ocazie specială la care pui o rochie elegantă, un final de zi de muncă sau o zi oarecare de work from home într-o ținută relaxată, dar sexy. Chiar și atunci când ești acasă, te îmbraci pentru tine, pentru a fi sexy, chic, frumoasă!

Zaza Boutique Atelier

Serviciile noastre

1.

Rochii de Ocazie pe Comandă

Meriți să ai porți hainele care să îți întregească personalitatea. În care să te simți puternică și încrezătoare. Toate produsele listate în catalogul nostru, sunt design Zaza Boutique, ele pot fi personalizate in functie de necesitatile fiecarei cliente. Alege rochia de ocazie preferată și noi ne ocupăm să ajungă la tine așa cum îți dorești.
2.

Rochii de mireasa

Cea mai specială zi a vieții tale trebuie să aibă o rochie pe măsură, memorabilă și spectaculoasă! Îți stăm la dispoziție cu sesiuni de consultanță, propuneri de modele și croieli care să se potrivească perfect personalității tale și evenimentului și cu crearea rochie de vis, pentru logodnă, cununie civilă sau nuntă. Contează pe noi pentru cea mai importantă zi a ta!
3.

Ready to wear

Piesele esențiale pentru ținutele tale chic de zi cu zi, fie că vorbim de o jachetă cu o croială deosebită, un trench clasic sau un palton elegant pentru el sau pentru ea, atunci când vremea nu e prea prietenoasă, alături de fuste și rochii de zi, de cocktail sau ideale pentru outfituri office, gata să fie purtate cu încredere și stil!
4.

Colecția de Cămăși

Special gândită pentru a da un plus de stil ținutelor de birou și pentru a te face să te simți unică și foarte chic zi de zi, colecția de cămăși de bumbac de cea mai bună calitate, propune modele surprinzătoare, cu atitudine și elemente deosebite, precum umeri bufanți, asimetrii sau pliuri îndrăznețe, dar și modele clasice, în croiuri simple, elegante sau sobre.
5.

Pijamale satinate și Colecția Homewear

Colecțiile speciale dedicată perioadei pe care o petrecem în casă sunt speciale prin însăși scopul lor: de a te face să te simți bine, să îți dea o stare mai bună, să te simți relaxată, dar și sexy pe tot parcurul zilei sau nopții. Produsele de homewear îți garantează confort și flexibilitate, mai ales dacă jonglezi între treburile casnice și work from home, iar pijamalele satinate îți oferă relaxare și odihnă mai ușoară, fiind delicate și mătăsoase.
6.

Consultanță dedicată și execuție tipare

La noi, vei găsi întotdeauna un consultant care să te asculte și să te îndrume spre alegerea perfectă, fie că vrei o rochie de ocazie personalizată sau un alt produs, made-to-measure. Echipa Zaza Boutique e aici pentru necesitățile fiecărei cliente și, dacă încă nu avem modelul, specialistul nostru în croitorie se va ocupa de crearea și execuția tiparului, pentru tine.

Our Experience

Rochii

Costume

Marketing

Teamwork

Sus