24h la Call Center
Comandă WAPP
Croim pe Măsurile Tale
Regim de Urgență 24h

Cum fac Retur?

RETURNARE

In termen de 14 zle calendaristice de la primirea coletului puteti beneficia de retur.  

1.      Trimiteţi un email către adresa comenzi@zazaboutique.ro cu toate detaliile comenzii dumneavoastră aşa cum sunt înscrise pe factura primită şi motivul pentru care doriţi să faceţi returul.  
2.      După ce primiţi confirmarea Zaza Boutique pentru retur reîmpachetaţi produsul/produsele în ambalaj corespunzator.
3.      Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului la adresa: ZAZA BOUTIQUE, Calea Victoriei 208, apartament 34, Sector 1, Bucuresti. Acest serviciu este GRATUIT, in cazul produselor ce trebuiesc modificate, retusate din vina atelierului si se va folosi acelaşi serviciu de curierat rapid. Pentru modificari ulterioare ale produselor dupa alte cerinte ale clientului, plata transportului va fi suportata de client. 
4.  Banii se vor rambursa in contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, de la primirea notificării de retragere, dar putem amâna rambursarea până cînd primim coletul sau pînă când clientul trimite o confirmare că a expediat coletul, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

ATENTIE!

  • Produsele comandate in Masuri Standard, pe care le gasiti in Ghidul de Masuri, pot fi returnate si veti primii banii inapoi, inclusiv costul livrarii, dar nu si al returului. 
  • Produsele comandate in Masuri Personalizate, dupa specificatiile prezentate de client, pe care le confirmati telefonic, sms, Whats App, Email, Chat, constituie o exceptie si ele nu pot fi returnate. Conform OUG34/2014 Art.16 Lit.c exercitarea dreptului de retragere este anulat in cazul furnizarii de produse confectionate dupa specificatiile clientului. 
  • De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, realizate pe masuri standard sau masuri la cerere, pe baza de fisa de comanda, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Daca aveti nelamuriri va stam la dispozitie la telefon la numarul:  0741762088

Vă sugerăm să citiţi cu atenţie în secţiunea Termeni şi condiţii  întreg capitolul "Politici de retur.