Nou! Made to measure - Livrare UE 12 euro - 7 zile prin DHL

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și Condiții

Notă legală importantă

Această pagină, împreună cu documentele care fac referire la ea, va supune atenției termenii și condițiile sub care noi vindem orice produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru, www.zazaboutique.ro . Va rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a comanda de pe site-ul nostru.

Ar trebui să printati acești termeni și condiții pentru referințe viitoare.

Folosind site-ul nostru indică faptul că sunteți de acord cu termenii și condițiile precum și cu Politica de Confidențialitate afișate pe acest site, indiferent dacă vă înregistrați pe site sau nu. Dacă nu sunteți de acord cu acestea vă rugăm să nu folosiți site-ul.

1.      Informații despre noi

Site-ul www.zazaboutique.ro este înregistrat de SC ZAZA BOUTIQUE SRL, cu datele de identificare fiscala 37101209, J40/2164/2017, Bd.ul Nicolae Balcescu nr.35, et.5, ap.10, Sector 1, București și are ca marcă înregistrată Zaza Boutique, denumire cu care va fi asociat mai jos.

2.      Disponibilitatea serviciului 

Momentan acceptăm numai comenzi venite de pe teritoriul României

3.      Statutul dvs. 

Atunci când efectuați o comandă pe site-ul nostru, garantați următoarele:

 • Sunteți legal capabil să vă obligați la un contract;
 • Aveți vârsta minimă legală de 18 ani;
 • Sunteți rezident al României
4.      Cum se face contractul dintre noi și dvs.

După ce faceți o comandă veți primi de la site-ul www.zazaboutique.ro un mail de confirmare a comenzii dvs.
Ȋn cazul în care credeți că ați făcut vreo greșeală în ceea ce privește comanda dvs. vă rugăm să ne anunțați pe mail sau telefonic înainte ca comanda dvs. să fie procesată.

Când faceți o cerere pentru produsele de pe site-ul www.zazaboutique.ro garantați că toate detaliile pe care ni le furnizați sunt adevărate și corecte.

Când plasați o comandă la care adăugați detalii personalizate ale produsului (acestea fac referire la culoarea, materialul, forma finală și croiala, dar nu și la mărimile specifice clientului), la primirea mail-ului de confirmare a comenzii veți avea acele mențiuni înregistrate la secțiunea DETALII. Ȋn cazul unei comenzi telefonice, pe mail sau pe Facebook, mențiunile personalizate ale comenzii se vor încadra la secțiunea DETALII. Acele mențiuni confirmă faptul că dvs., clientul, sunteți de acord cu modificările făcute pe produsele existente în catalogul Zaza Boutique sau cu modelul adus de dvs.

Pentru comenzi plasate online ce depasesc suma de 950 lei se va percepe un avans nerambursabil de 30% din valoarea produsului. Pentru toate comenzile ce sunt luate in show room se va parcepe un avans nerambursabil de 30% din produs. 

5.      Drepturile clientului

Ȋn conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile.

6.      Disponibilitate și livrare

Comanda dvs. va fi primită de către dvs. în limita datei scrise în Confirmarea de trimitere. Ȋn cazul în care aceasta nu este specificată, comanda va ajunge la dvs în maxim 7 zile lucrătoare de la primirea măsurilor de la dvs sau de la primirea mail-ului de confirmare de la unul din consultanții noștri în ceea ce privește produsele personalizate.

Croim in regim de urgenta. Pentru ca produsul comandat sa beneficieze de regim de urgenta trebuie sa ne dati un mail pe comenzi@zazaboutique.ro si veti primi confirmarea pe mail, in cazul in care ne putem permite acest lucru. Pentru acest serviciu ne rezervam dreptul de a avea o taxa de 30 de ron, in cazul fustelor de tulle, executate intre 1-3 zile lucratoare, de la primirea masurilor, exceptie face fusta de tulle cu volane, care nu se incadreaza in aceasta categorie. In cazul rochiilor de pe site taxa va fi de 10% din pretul de vanzare afisat si termenul de livrare va fi de 2-4 zile lucratoare. 

7.      Prețul și plata

Prețul de plată pentru produse trebuie să fie cel afișat pe site, dar exclud costurile de trimitere. Costurile de trimitere sunt afișate separat.

Plata trebuie făcută de dvs în concordanță cu modalitățile de plată afișate pe site. Prețurile pot fi modificate fără a fi anunțate în prealabil, dar acest lucru nu va afecata comenzile deja preluate.

Site-ul nostru conține o varietate mare de produse care, în ciuda eforturilor noastre, ar putea conține greșeli de afișare. Ȋn mod normal vom verifica prețul ca parte a procedurii de trimitere. Ȋn cazul în care un produs este afișat cu un preț mai mare decât în realitate, vom încasa prețul mai mic. Ȋn cazul în care un produs este afișat cu un preț mai mic decât în realitate, fie vă vom contacta pentru îndrumări, fie comanda va fi refuzată și vă vom informa ca atare.

Plata produselor comandate de pe site-ul www.zazaboutique.ro se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau în avans. Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar, ordin de plată sau card bancar. Dovada plății trebuie trimisă către Zaza Boutique la adresa de e-mail comenzi@zazaboutique.ro. Ȋn cazul în care plata este facută în avans, livrarea va fi făcută numai după intrarea banilor în contul Zaza Boutique. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va face livrarea. Comenzile plasate pe site-ul www.zazaboutique.ro și achitate cu card sunt procesate de către EuPlatesc.ro în numele Zaza Boutique. Doar un singur cod promoțional poate fi folosit per comandă.

Pentru comenzi plasate online ce depasesc suma de 950 lei se va percepe un avans nerambursabil de 30% din valoarea produsului. Pentru toate comenzile ce sunt luate in show room se va parcepe un avans nerambursabil de 30% din produs. Acesta se poate plati prin transfer bancar.  Dovada plății trebuie trimisă către Zaza Boutique la adresa de e-mail comenzi@zazaboutique.ro

 

8.      Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de Proprietate intelectuală referitoare la produsele de pe site-ul www.zazaboutique.ro vor fi deținute în totalitate de noi.

Ȋntregul conținut al site-ului reprezintă proprietatea Zaza Boutique, fiind protejat prin legislația romană și internațională privind drepturile de autor.

Accesul la Site este oferit liber, cu excepția paginilor destinate în mod exclusiv Administratorilor.

Toate drepturile de autor pentru informațiile existente pe acest site sunt deținute de Zaza Boutique.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, exprimată prin acord scris al Zaza Boutique.

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementări legale în domeniul proprietății intelectuale și sunt proprietatea Zaza Boutique.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informațiilor existente pe site sau a unei părți din acestea, accesul sau folosirea informațiilor puse la dispoziție de Zaza Boutique prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, poate atrage răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de Zaza Boutique, de către Utilizatori sau de către oricare alte terțe persoane, violează drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresă de e-mail contact@zazaboutique.ro

Zaza Boutique își rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea acestui site și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a conținutului, securității acestuia, încercarea de a afecta în mod negativ serviciile Zaza Boutique sau ale partenerilor.

9.     Notificări

Toate notificările pe care doriți să le trimiteți către noi se vor face pe mail la: contact@zazaboutique.ro. Noi putem trimite notificări la adresa de mail care ne este dată de către dvs. atunci când plasați o comandă.

10.     Transferul drepturilor și a obligațiilor

Contractul dintre dvs și noi leagă legal cele două părți și succesorii acestora.

Nu puteți transfera, desemna, acuza sau anula contractul sau oricare dintre drepturile și obligațiile care vă revin din acesta, fără aprobarea noastră dată în scris.

Noi putem transfera, desemna, acuza, subcontracta sau anula contractul sau oricare dintre drepturile și obligațiile care ne revin din acesta oricând pe parcurcursul contractului.

11.     Forță majoră

Nu vom fi trași la răspundere pentru orice fel de amânare a oricăror obligații pe care le avem datorită contractului, amânări care au cauza în afara controlului nostru și care nu au putut fi prevenite (evenimente de Forță Majoră).

Eveniment de Forță Majoră va fi considerat orice act, eveniment, întâmplare, omisie sau accident dincolo de controlul nostru ce nu poate fi prevenit, care poate cuprinde: greve, revoluții, războaie, naționalizări, calamități naturale, accidente nucleare, războaie sau nefuncționarea sau funcționarea necorespunzătoare a internetului sau a rețelelor de decontare Visa, Mastercard, Diners Club Adriatica, American express și JCB International respective a legăturilor și sistemelor de acces la ele sau orice alte circumstanțe ce nu pot fi în mod rezonabil controlate de Zaza Boutique.

Politici de retur

1.      Retururi 

Ȋn conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile. Conform OUG 34/2014, lit. L, produsele se pot returna daca nu respectă compoziția materialului nu este aceeași cu cea specificată in descrierea produsului. Produsele se pot returna, în ambalajul original sau in orice ambalaj care sa protejeze produsul astfel incat el sa ajunga la noi in stare intacta, în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face gratuit in cazul modificărilor sau a retușurilor , recomandăm folosirea aceluiasi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, pentru refuzul produsului prin retur transportul va fi contra cost. Zaza Boutique va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare, nu includ cheltuielile de transport.  Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc. 

In cazul in care clientul comanda un produs care nu este in catalogul de prezenare de pe site sau pe o platforma sociala cu titlul de produs spre vanzare sau clientul doreste modificarea unui produs din catalog care nu mai poate fi reintrodus ca produs de catalog (ex. o lungime prea scurta sau prea lunga, diferente de material, alterarea totala sau partiala a conceptului initial,etc.), Zaza Boutique isi rezerva dreptul de a returna doar o parte din pretul total de vanzare a produsului. Procentul se va calcula in functie de complexitatea modelului si a timpului de lucru. Acest procent se va comunica clientului in momentul inregistrarii cererii de retur, dupa constatarea produsului. In cazul in care produsul prezinta defecte din cauza clientului procentul se va calcula si se va scadea din pretul platit.

Unele din produse nu sunt returnabile datorită motivelor de igienă. Acest lucru este menționat în descrierea produsului.

2.      Cum să faceți un retur

Pentru a face un retur trebuie să ne anunțați înainte de a returna produsul, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail la adresa contact@zazaboutique.ro. In acest sens va puteți ajuta de Formularul de Retragere, dar folosirea lui nu este obligatorie.

 • Produsele cumpărate le poți returna în 14 zile calendaristice de la achiziție și veți primi banii înapoi (mai puțin cei de livrare)
 • Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client
 • Produsele să nu fie purtate, să se afle în stare perfectă și să aibă toate etichetele cu care au fost livrate.
 • Trimiteți cu o firmă de curierat rapid coletul cu produsele către sediul Zaza Boutique: Bd.ul Nicolae Balcescu nr.35, et.5, ap.10, Sector 1, Bucuresti
 • Contravaloarea produselor se achită in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului la sediul nostru.
 • Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului.
 • Banii vor fi returnați prin virament bancar în contul bancar specificat de dvs.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Nu se acceptă pentru retur produse care prezintă urme de uzură sau consum, produse personalizate conform cerințelor clientului, produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, produse fără ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

3.      Politica de conciliere

Orice altă problemă cauzată de produsele si serviciile prezentate pe zazaboutique.ro si care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabilă in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabilă cu concilierea este Oana Ozdemiroglu, putand fi contactată la adresa oana@zazaboutique.ro, sau telefonic la numărul 0743 610 150.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului zazaboutique.ro, clientul isi asumă in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi platite de ZAZA BOUTIQUE SRL fată de orice client este valoarea sumei incasate de ZAZA BOUTIQUE SRL de la acest client.

Politica de confidențialitate

1.      Prelucrarea datelor

Zaza Boutique este înregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu numărul 19912 și certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a protecției consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere Zaza Boutique să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
 • dreptul de a cere Zaza Boutique să rectifice, actualizeze, blocheze, șterge în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere Zaza Boutique să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
 • dreptul de a cere Zaza Boutique să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va trimite, data, semna de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la contact@zazaboutique.ro, sau prin Poștă la: SC ZAZA BOUTIQUE SRL Bd.ul Nicolae Balcescu nr.35, et.5, ap.10, Sector 1, Bucuresti. Zaza Boutique folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.

Zaza Boutique nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea, confidențialitatea contului sau a parolei. Zaza Boutique nu poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru pierderea, alterarea datelor personale stocate de Zaza Boutique în scopul precizat în prezentul document. www.zazaboutique.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Zaza Boutique pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Zaza Boutique nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@zazaboutique.ro, sau prin poștă la adresa: Bd.ul Nicolae Balcescu nr.35, et.5, ap.10, Sector 1, Bucuresti.

Zaza Boutique se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția prestatorului de servicii de curierat si cele oferite operatorului de marketing (Facebook, Google, remarketing). Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în bază legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.zazaboutique.ro sunt transmise pe cale electronică, Zaza Boutique nu poate fi făcută răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Zaza Boutique va lua toate măsurile, va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate către Zaza Boutique vor fi folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Zaza Boutique, abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. Zaza Boutique nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul, nu face publice datele furnizate de clienți fără acordul explicit al acestora.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor www.zazaboutique.ro, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor facilita identificarea de către Zaza Boutique a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor. Orice încercare de a fura datele personale ale altui utilizator, de a frauda conținutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.zazaboutique.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului si se va pune în mișcare cercetarea legală a aceluia, acelora care au inițiat această acțiune.

Zaza Boutique foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. 
Este bine de stiut ca cookie-urile web ajuta site-urile sa va retina preferintele. Prin folosirea acestora, veti avea o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate interesului dvs.  

Ce sunt cookie-urile?
Acestea sunt mici fragmente de date din browserul dvs. si elimina necesitatea de a va repeta de fiecare data cand reveniti pe un site web. De exemplu, acestea ajuta magazinul online sa retina produsele pe care le-ati asezat in cosul de cumparaturi. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Cookieurile NU sunt virusi!
Cum puteti opri cookie-urile?
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri dificil de vizitat si folosit. 
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume

2.      Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului www.zazaboutique.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. Zaza Boutique deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului www.zazaboutique.ro  pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structură, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului Zaza Boutique mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. Ȋn acest context, Zaza Boutique nu poate fi făcută răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

Zaza Boutique își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter dacă Zaza Boutique are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face după ce veți primi confirmarea pe mail a faptului că aveți comanda înregistrată în sistem. Comenzile trimise după ora 16.00 se vor înregistra în ziua urmatoare si vor fi livrate în următoarele 24h. Livrările se fac oriunde în țară (România), prin:

Curierat rapid: în termen 24h sau de maxim 48h în cazuri excepționale. Prețurile sunt după cum urmează:
 -      București - 11 lei
 -      Ȋn țară       - 16 lei

Adresa de pe comandă să fie adresa unde vă poate găsi curierul între orele 9.00-17.00, dacă nu ați specificat alte ore în comandă, unde va încerca 3 zile la rând, în general fără un telefon în prealabil. Ȋn cazul în care doriți să schimbați adresa puteți merge la sediul lor să luați coletul sau plătiți o taxă suplimentară (direct la curier) pentru re-direcționarea comenzii.
Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

Croim in regim de urgenta. Pentru ca produsul comandat sa beneficieze de regim de urgenta trebuie sa ne dati un mail pe comenzi@zazaboutique.ro si veti primi confirmarea pe mail, in cazul in care ne putem permite acest lucru. Pentru acest serviciu ne rezervam dreptul de a avea o taxa de 30 de ron, in cazul fustelor de tulle, executate intre 1-3 zile lucratoare, de la primirea masurilor, exceptie face fusta de tulle cu volane, care nu se incadreaza in aceasta categorie. In cazul rochiilor de pe site taxa va fi de 10% din pretul de vanzare afisat si termenul de livrare va fi de 2-4 zile lucratoare. 

Zaza Boutique își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Zaza Boutique care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

Contactați-ne

Vă rugăm să ne contactați la următoarea adresa:

 Email:    contact@zazaboutique.ro
 Telefon:  0741762088
 Poștă:     Bd.ul Nicolae Balcescu nr.35, et.5, ap.10, Sector 1, Bucuresti