Caută

Notă legală importantă

Această pagină, împreună cu documentele care fac referire la ea, va supune atenției termenii și condițiile sub care noi vindem orice produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru, www.zazaboutique.ro . Va rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a comanda de pe site-ul nostru.

Folosind site-ul nostru indică faptul că sunteți de acord cu termenii și condițiile precum și cu Politica de Confidențialitate afișate pe acest site, indiferent dacă vă înregistrați pe site sau nu. Vizitarea sau folosirea acestui site înseamnă acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos. Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina

1.      Informații despre noi

Site-ul www.zazaboutique.ro este înregistrat de SC ZAZA BOUTIQUE DESIGN SRL, cu datele de identificare fiscala 40130441, J40/16169/2019, Sos. Colentina16, Bl.B2, Et.8, Ap.65, Sector 2, București și are ca marcă înregistrată Zaza Boutique, denumire cu care va fi asociat mai jos.

2.      Disponibilitatea serviciului 

Acceptam atat comenzi de pe teritoriul României cat si comenzi Internationale. 

3.      Statutul dvs. 

Atunci când efectuați o comandă pe site-ul nostru, garantați următoarele:

 • Sunteți legal capabil să vă obligați la un contract;
 • Aveți vârsta minimă legală de 18 ani;
4.      Cum se face contractul dintre noi și dvs.

Pentru a face o comanda pe ZazaBoutique.ro nu este nevoie sa va inregistrati inainte.

Totusi pentru a realiza o comanda va fi nevoie sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba va rugam sa ne mentionati acest lucru utilizand formularul de pe pagina de Contact.

După ce faceți o comandă veți primi de la site-ul www.zazaboutique.ro un mail de inregistrare a comenzii dvs, ce nu reprezinta o confirmare. Ulterior un consultant va va contacta prin email sau telefonic pentru confirmarea ferma a comenzii si a termenului de livrare. Numai după ce ne confirmați aceste detalii în scris sau telefonic, în termen de 7 zile, comanda se consideră confirmată și se procesează. În cazul în care comanda nu este confirmată de către client în termen de maxim 5 zile, aceasta se anulează automat.  

Când plasați o comandă la care adăugați detalii personalizate ale produsului (acestea fac referire la culoarea, materialul, forma finală, croiala lui sau masuri specificie diferite de tabelul standard afisate in Ghidul de Masuri), la primirea mail-ului de confirmare a comenzii veți avea acele mențiuni înregistrate la secțiunea DETALII. Ȋn cazul unei comenzi telefonice, pe mail sau pe Facebook, mențiunile personalizate ale comenzii se vor încadra la secțiunea DETALII. Acele mențiuni confirmă faptul că dvs., clientul, sunteți de acord cu modificările făcute pe produsele existente în catalogul Zaza Boutique sau cu modelul adus de dvs.

Pentru comenzi plasate online ce depasesc suma de 950 lei ne rezervam dreptul de a percepe un avans de 30% din valoarea produsului pentru confimarea ferma a comenzii. 

5.      Drepturile clientului

Ȋn conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului . Perioada de retragere expiră după 14 zile.

6.      Disponibilitate și livrare

Comanda dvs. va fi primită de către dvs. în limita datei scrise în Confirmarea de trimitere. Ȋn cazul în care aceasta nu este specificată, comanda va ajunge la dvs în maxim 7 zile lucrătoare de la primirea măsurilor de la dvs sau de la primirea mail-ului de confirmare de la unul din consultanții noștri în ceea ce privește produsele personalizate.

Croim in regim de urgenta. Pentru ca produsul comandat sa beneficieze de regim de urgenta trebuie sa ne dati un mail pe comenzi@zazaboutique.ro si veti primi confirmarea pe mail, in cazul in care ne putem permite acest lucru. Pentru acest serviciu ne rezervam dreptul de a avea o taxa de 30 de ron, in cazul fustelor de tulle, executate intre 1-3 zile lucratoare, de la primirea masurilor, exceptie face fusta de tulle cu volane, care nu se incadreaza in aceasta categorie. In cazul rochiilor de pe site taxa va fi de 10% din pretul de vanzare afisat si termenul de livrare va fi de 2-4 zile lucratoare. 

7.      Prețul și plata

Prețul de plată pentru produse trebuie să fie cel afișat pe site, dar exclud costurile de trimitere. Costurile de trimitere sunt afișate separat.

Plata trebuie făcută de dvs în concordanță cu modalitățile de plată afișate pe site. Prețurile pot fi modificate fără a fi anunțate în prealabil, dar acest lucru nu va afecata comenzile deja preluate. Prețul este cel afișat pe site in momentul comenzii si este valabil atâta timp cât este promoția valabilă pe site sau produsul este in lucru in atelier, maxim 14 zile lucrătoare. 

Site-ul nostru conține o varietate mare de produse care, în ciuda eforturilor noastre, ar putea conține greșeli de afișare. Ȋn mod normal vom verifica prețul ca parte a procedurii de trimitere. Ȋn cazul în care un produs este afișat cu un preț mai mare decât în realitate, vom încasa prețul mai mic. Ȋn cazul în care un produs este afișat cu un preț mai mic decât în realitate, fie vă vom contacta pentru îndrumări, fie comanda va fi refuzată și vă vom informa ca atare.

Plata produselor comandate de pe site-ul www.zazaboutique.ro se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau în avans. Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar, ordin de plată sau card bancar. Dovada plății trebuie trimisă către Zaza Boutique la adresa de e-mail comenzi@zazaboutique.ro. Ȋn cazul în care plata este facută în avans, livrarea va fi făcută numai după intrarea banilor în contul Zaza Boutique. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va face livrarea. Comenzile plasate pe site-ul www.zazaboutique.ro și achitate cu card sunt procesate de către EuPlatesc.ro în numele Zaza Boutique. Doar un singur cod promoțional poate fi folosit per comandă.

Pentru comenzi plasate online ce depasesc suma de 950 lei se va percepe un avans de 30% din valoarea produsului. Pentru toate comenzile ce sunt luate in showroom se va parcepe un avans de 30% din produs. Acesta se poate plati prin transfer bancar.  Dovada plății trebuie trimisă către Zaza Boutique la adresa de e-mail comenzi@zazaboutique.ro

8.      Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de Proprietate intelectuală referitoare la produsele de pe site-ul www.zazaboutique.ro vor fi deținute în totalitate de noi.

Ȋntregul conținut al site-ului reprezintă proprietatea Zaza Boutique, fiind protejat prin legislația romană și internațională privind drepturile de autor.

Accesul la Site este oferit liber, cu excepția paginilor destinate în mod exclusiv Administratorilor.

Toate drepturile de autor pentru informațiile existente pe acest site sunt deținute de Zaza Boutique.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, exprimată prin acord scris al Zaza Boutique.

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementări legale în domeniul proprietății intelectuale și sunt proprietatea Zaza Boutique.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informațiilor existente pe site sau a unei părți din acestea, accesul sau folosirea informațiilor puse la dispoziție de Zaza Boutique prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, poate atrage răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de Zaza Boutique, de către Utilizatori sau de către oricare alte terțe persoane, violează drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresă de e-mail contact@zazaboutique.ro

Zaza Boutique își rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea acestui site și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a conținutului, securității acestuia, încercarea de a afecta în mod negativ serviciile Zaza Boutique sau ale partenerilor.

9.     Notificări

Toate notificările pe care doriți să le trimiteți către noi se vor face pe mail la: contact@zazaboutique.ro. Noi putem trimite notificări la adresa de mail care ne este dată de către dvs. atunci când plasați o comandă.

 

Politici de retur

1.      Retururi 

Ȋn conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor. Perioada de retragere expiră după 14 zile. 

 • Produsele comandate in Masuri Standard, pe care le gasiti in Ghidul de Masuri, pot fi returnate si veti primii banii inapoi, inclusiv costul livrarii, dar nu si al returului. 
 • Produsele comandate in Masuri Personalizate, dupa specificatiile prezentate de client, pe care le confirmati telefonic, pe sms, Whats App,, email sau mesaj facebook., Conform OUG34/2014 Art.16 Lit.c exercitarea dreptului de retragere este anulat in cazul furnizarii de produse confectionate dupa specificatiile clientului. 
 • Produsele ridicate de la sediul nostru, marimi standard sau marimi executate la cerere pe baza de fisa de comanda, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.
 • Produsele realizate in Regim de Urgenta nu se pot returna. 


Produsele se pot returna in orice ambalaj care sa protejeze produsul astfel incat el sa ajunga la noi in stare intacta, în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face gratuit in cazul modificărilor sau a retușurilor, recomandăm folosirea aceluiasi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, pentru refuzul produsului prin retur transportul va fi contra cost. Zaza Boutique va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunțării în scris a contractului. 

Unele din produse nu sunt returnabile datorită motivelor de igienă. Acest lucru este menționat în descrierea produsului: produse tip Body, Corset sau Lenjerie intima. 

2.      Cum să faceți un retur

Pentru a face un retur trebuie să ne anunțați înainte de a returna produsul, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu un email, o scrisoare trimisă prin poștă, la adresa contact@zazaboutique.ro. In acest sens va puteți ajuta de Formularul de Retragere, dar folosirea lui nu este obligatorie.

 • Produsele cumpărate le poți returna în 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului și veți primi banii înapoi
 • Verificati va rog daca produsul pe care doriti sa il returnati este o Masura Standard sau Masura Personalizata, caz in care produsul face exceptie de la retur, conform OUG34/2014 Art.16 Lit.c  “exercitarea dreptului de retragere este anulat in cazul furnizarii de produse confectionate dupa specificatiile clientului.” 
 • Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client
 • Trimiteți cu o firmă de curierat rapid coletul cu produsele către sediul Zaza Boutique: Bd.ul Nicolae Balcescu nr.35, et.5, ap.10, Sector 1, Bucuresti
 • Contravaloarea produselor se achită in termen de 14 de zile calendaristice de la notificarea de retur. 
 • Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare.
 • Banii vor fi returnați prin virament bancar în contul bancar specificat de dvs.

Politica de confidențialitate

1.      Prelucrarea datelor

Zaza Boutique procesează și stochează date cu caracter personal în UE și este capabilă să demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât și cu principiile stabilite în acest document.Siteul www.zazaboutique.ro este în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu.

Zaza Boutique este înregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu numărul 19912 și certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a protecției consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere Zaza Boutique să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
 • dreptul de a cere Zaza Boutique să rectifice, actualizeze, blocheze, șterge în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere Zaza Boutique să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
 • dreptul de a cere Zaza Boutique să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va trimite, data, semna de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la contact@zazaboutique.ro, sau prin Poștă la: SC ZAZA BOUTIQUE SRL Bd.ul Nicolae Balcescu nr.35, et.5, ap.10, Sector 1, Bucuresti. Zaza Boutique folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.

Zaza Boutique nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea, confidențialitatea contului sau a parolei. Zaza Boutique nu poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru pierderea, alterarea datelor personale stocate de Zaza Boutique în scopul precizat în prezentul document. www.zazaboutique.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Zaza Boutique pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Zaza Boutique nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@zazaboutique.ro, sau prin poștă la adresa: Bd.ul Nicolae Balcescu nr.35, et.5, ap.10, Sector 1, Bucuresti.

Zaza Boutique se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția prestatorului de servicii de curierat si cele oferite operatorului de marketing (Facebook, Google, remarketing). Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în bază legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.zazaboutique.ro sunt transmise pe cale electronică, Zaza Boutique nu poate fi făcută răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Zaza Boutique va lua toate măsurile, va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate către Zaza Boutique vor fi folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Zaza Boutique, abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. Zaza Boutique nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul, nu face publice datele furnizate de clienți fără acordul explicit al acestora.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor www.zazaboutique.ro, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor facilita identificarea de către Zaza Boutique a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor. Orice încercare de a fura datele personale ale altui utilizator, de a frauda conținutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.zazaboutique.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului si se va pune în mișcare cercetarea legală a aceluia, acelora care au inițiat această acțiune.

Zaza Boutique foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. 
Este bine de stiut ca cookie-urile web ajuta site-urile sa va retina preferintele. Prin folosirea acestora, veti avea o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate interesului dvs.  Ce sunt cookie-urile?Acestea sunt mici fragmente de date din browserul dvs. si elimina necesitatea de a va repeta de fiecare data cand reveniti pe un site web. De exemplu, acestea ajuta magazinul online sa retina produsele pe care le-ati asezat in cosul de cumparaturi. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Cookieurile NU sunt virusi!
Cum puteti opri cookie-urile?Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri dificil de vizitat si folosit. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume

2.      Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului www.zazaboutique.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. Zaza Boutique deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului www.zazaboutique.ro  pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structură, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului Zaza Boutique mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. Ȋn acest context, Zaza Boutique nu poate fi făcută răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

Zaza Boutique își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter dacă Zaza Boutique are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face după ce veți primi confirmarea pe mail a faptului că aveți comanda înregistrată în sistem. Comenzile trimise după ora 16.00 se vor înregistra în ziua urmatoare si vor fi livrate în următoarele 24h. Livrările se fac oriunde în țară (România), prin:

Curierat rapid: în termen 24h sau de maxim 48h în cazuri excepționale. Prețurile sunt după cum urmează:
 –      București – 24 lei
 –      Ȋn țară       – 24 lei
–       International – prin DHL – vezi sectiunea Livrare 

Adresa de pe comandă să fie adresa unde vă poate găsi curierul între orele 9.00-17.00, dacă nu ați specificat alte ore în comandă, unde va încerca 3 zile la rând, în general fără un telefon în prealabil. Ȋn cazul în care doriți să schimbați adresa puteți merge la sediul lor să luați coletul sau plătiți o taxă suplimentară (direct la curier) pentru re-direcționarea comenzii.
Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

Croim in regim de urgenta. Pentru ca produsul comandat sa beneficieze de regim de urgenta trebuie sa ne dati un mail pe comenzi@zazaboutique.ro si veti primi confirmarea pe mail, in cazul in care ne putem permite acest lucru. Pentru acest serviciu ne rezervam dreptul de a avea o taxa de 30 de ron, in cazul fustelor de tulle, executate intre 1-3 zile lucratoare, de la primirea masurilor, exceptie face fusta de tulle cu volane, care nu se incadreaza in aceasta categorie. In cazul rochiilor de pe site taxa va fi de 10% din pretul de vanzare afisat si termenul de livrare va fi de 2-4 zile lucratoare. Comenzile pentru produse realizate in Regim de Urgenta isi pierd dreptul de retur. 

Zaza Boutique își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Zaza Boutique care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

GARANTIA PRODUSELOR 

 Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, pentru produsele care prezinta o neconformitate, firma Zaza Boutique va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare referitoare la protectia consumatorului – Legea 449/2003 Art.11, OF21/1992 . In aceasta situatie este necesar sa transmiteti o reclamatie in scris pe adresa noastra contact@zazaboutique.ro, in care sa prezentati defectele semnalate. Firma va ridica produsele de la dvs pe cheltuiala acesteia.

Termenul de solutionare al reclamatiei este de maxim 15 zile de la intrarea in posesie a produselor. motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.

Va informam ca articolele de imbracaminte, incaltaminte si/sau accesorii nu au o durata medie de utilizare si nici garantie legala de conformitate. Din acest motiv, pentru a asigura o experienta excelenta de folosinta, va recomandam purtarea alternativa a produselor si respectarea instructiunilor de spalare, intretinere gasite pe eticheta produslui.

Contactați-ne

Vă rugăm să ne contactați la următoarea adresa:

 Email:    contact@zazaboutique.ro
 Telefon:  0741762088
 Poștă:     Bd.ul Nicolae Balcescu nr.35, et.5, ap.10, Sector 1, Bucuresti

Sus